Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 11 април 2012 г.

Великденски Концерт

Галерия „Арт Муза” Ви кани на: Великденски Концерт
Ани Тошкова – пиано; Агоп Маникян – виола; Ивон Кючукова – пиано; Васил Кючуков – китара; На 16.04.2012 /понеделник/ от 18.00 ч. Вход свободен ул. „11 август”23 /на ъгъла с ул.”Искър”/, Тел. 983 2545, 0877 544662, www.artmuzagallery.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар