Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 11 декември 2012 г.

Детска Коледна ИзложбаГалерия Арт Муза
Представя
Изложба „Талантите на 2012”
12.12.12 – 22.12.12
Откриване 12.12.12 от 18.00 ч. с концерт на  млади таланти

            На забележителната дата 12.12.12 галерия „Арт Муза” представя своите възпитаници, които освен превъзходни художници, са дообри пианисти, отлични математици и печеливши състезатели в различни области на спорта и науката. Някои заблудени хора се готвят за края на света, а ние чрез постигнатите резултати през 2012 год.  заявяваме претенции за бъдещи успешни реализиции на талантливите членове ва българското общество. Те могат и подкрепени от родители и учители, искат по-добро бъдеше в Бъбгария, което заслужават!
Малки и големи са подготвили екпозиция на високо ниво с рисунки и платна с коледна тамика и други показващи техните качества, фантазия и интригуваши художестени хрумвания. В изложбата участват  над 30 деца, деца от СМЦ Св. Константин”, и 3 възрастни, създаващи своите произведения в столичното ателие-галерия „Арт Муза”.
На 12.12.12 от 18.00 ч. ще има празнизна програма с изпълнение на младите и разностранно изявени худождици и ще бъде посетена от дядо Коледа, който за пръв път тази зима идва в България. С много лакомста и подаръци, слагаме началото на Коледните празненства.

Николинка Климукова - галеристНяма коментари:

Публикуване на коментар