Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

четвъртък, 4 юни 2015 г.
 „Учениците на Арт Муза” Изложба – живопис, графика и пластика

01.06 – 17.06.2015
Откриване: 01.06.15 от 18.00 ч.
с концерт на  деца художници и музиканти
Повече от 10 години галерия „Арт Муза” предоставя за 1 юни своята територия на децата и порасналите младите таланти. През цялата година сред картините на утвърдените художници, прохождащите в областта на изкуството творят, учат се, горят и мечтаят в цветове, фантазни форми и измислени нови и по-прекрасни светове. С еднакъв интосиазъм участват творци от 4 до 57 години и на 1 юни празнуват, пеят и свирят и правят равносметка на постигнатото през изминалото време чрез своята разнообразна на теми и изразни средства изложба, която ще продължи до 17.06.15.

   

Няма коментари:

Публикуване на коментар