Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

събота, 29 декември 2012 г.Галерия Арт Муза представя
Коледна изложба
Виктор Челак,Вероник Бостанджиян,Ивон Кючукова,Йорданка Нешева, Любомир и Георги Коларови, Мариана Кънева, Мари Басмаджиян,Мария Жан, Милена Цакова,Мирослава Янакиева,Кирил Негравси, Никол Клим, Савина Николаева, Светослав Чернев, Христо Павлов и др.
22.12.12 – 12.01.2013
Kонцерт на  Ани Тошкова-пиано, Агоп Маникян-виола, Ивон Кючукова–пиано, Васил Кючуков-китара и коледни песни - София, ул.”11 август” 23, тел. 0877544662
Няма коментари:

Публикуване на коментар