Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 11 юни 2013 г.Галерия „Арт Муза” представя:

Учениците на Арт Муза, 2013

Рисунки, живопис

05 – 25.06.2013

Откриване: 05.06.2013 от 18.00 ч. с музикален поздрав на пиано и цигулка на ученицете на Арт Муза - Ивон, 7 кл., Любка, 2 кл. и Богомила, 7 кл.

            В изложбата участват:
Васил Кючуков –5 кл., Весела Спасова, Вероник Бостанджиян, 1 СОУ, Ивон Кючукова- 7 кл., 1 СОУ, Карина Андонова-2 кл, 1 СОУ, Красимира,  Милена Цакова, Михаил и Петя Цанкови, Полина  Стефанова-10 кл., СМГ, Савина Николаева, Симон и Давид-3 кл, 1 СОУ, Симона Томова, 7 кл, 1 СОУ, Таниел Гюлиян-6 кл., СМГ, Юлина-2 кл. и др.На 5 юни в Арт Муза се откри изложба на учениците на ателие- галерията. Около 30 деца и 7 порастнали художници показаха своите картини и рисунки сътворени тук от началото на 2013 год.  Забележителен е възхода на възпитаниците на ателие-галерия Арт Муза. Със всяка следваща изложба творците на възраст от 5 до 50 + боравят възхитително умело с богатите възможности на класичестото и модерното изкуство.


           

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар