Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

неделя, 28 декември 2014 г.
Честито Рождество Христово!


23.12.201430.01.2015 - Коледна изложба

 живопис, графика, пластика

Откриване: 23.12.2014 от 18.00 ч.с изпълниние на Ани Тошкова – пиано и Агоп Маникят – виола, Ивон Кючукова – пиано

В изложбата участват: Веселка Спасова, Вероник Бостанджиян, Георги и Любомир Коларови, Динко Ненов – Донатело, Ивон Кючукова, Искрен Семков, Васил Кючуков, Мариана Кънева, Мари Басмаджиян,Милена Цакова, Никол Клим, Савина Николаева, Юлияна Текова и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар