Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 27 януари 2016 г.
Изложба „Сън от бъдещето“ на Светлозар Недев, галерия „България“- София, 22.01.2016

Светлозар Недев представя първата си за 2016 година изложба в столичната галерия „България“. През 2014 год. той се представи в галерия „Арт Муза“ с изложбата „Галактически флирт“. Сега показва вече утвърдения си стил в абстрактна стилистика и няколко нови цикъла картини с различни оригинални търсения. Предпочитини са за него свободните цветни и геометрични фрми и понякога вметнатите в тях намеци за реални образи, по-скоро мечти и предстви.
 „Сън в бъдещето“ е заявка да успешна и плодотворна 2016 за г-н Недев.
Николинка Климукова- изкуствовед
 
 Няма коментари:

Публикуване на коментар