Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

неделя, 9 октомври 2016 г.

  

Галерия „Арт Муза“ Ви кани на

Закриване на изложбата фотография

„Открий София“

на Мариян Стоев


Закриване на 17.10.2016 от 18.30 ч.

с камерен концерт  на 
Ани Тошкова - пиано
Агоп Маникян - виола


Фотоизложбата „Открий София“ на Мариян Стоев, известен оператор, работил във всички най-големи телевизии, и фотограф с множество престижни награди, предизвика голям интерес, което наложи нейното продължавене и организиране на закриването й на 17.10.2016 год. с камерен концерт на доц. Ани Тошкова, завеждеща катедра пиано в Музикалната академия и на виолиста Агоп Маникян, дългогодишен музикант в оркестъра на Бългаското радио.
Освен, че изложбата показва столицата от неоткрити гледни точки, тя преследва благородна кауза. Снимките се продават на 100 № благотворително и със събраните средства ще се закупят пособия на млади фотографи след провеждането на специален конкурс.Заповядайте на 17.10.2016 от 18.30 ч. в галерия „Арт Муза на камерния концерт  на  Ани Тошкова - пиано и на Агоп Маникян – виола, когато ще имате възможност със скромна сума да се включите в прекрасната инициатива.


Николнка Климукова – изкуствовед, галерист
Галерия „Арт Муза“, ул. „11 август“ 23

Тел.: 0877544662

Няма коментари:

Публикуване на коментар