Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

неделя, 12 март 2017 г.

Изложба живопис, графика и керамика
"3 март в картини"
Oткрита на 03.03.2017 с изпълнения на Ани Тошкова-пиано и Агоп Маникян- виола и патриотични песни.
В изложбата участват: Валтер Гогов, Вероник Бостанджиян, Виктор Челак, Георги Коларов, Динко Ненов - Донатело, Елена Алексиева, Жанина Лазарова, Ивон Кючукова, Йорданка Нешева, Мария Владимирова, Никол Клим, Татяна Пързулова, Юлияна Текова и др.
Няма коментари:

Публикуване на коментар