Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 15 септември 2021 г.

 

Отворени врати на читалище " Проф. А. Стоянов", София, ул. "Искър" 62. Гостува галерия "Арт Муза"

Днес
Отворени врати на
Читалище "Акад. Андрей Стоянов-2003", София, ул. "Искър" 62
на 16.09.21 от 18.00 до 20.00 ч.
Гостува галерия "Арт Муза"
Концерт на Ани Тошкова - роял
Рисуване под звуците на музиката на тема София
Изложба на избрани автори от г. "Арт Муза"


Няма коментари:

Публикуване на коментар