Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 14 декември 2021 г.

 Най-добрите рисунки от Конкурса "Рождество Христово" 2017 - 2020 на благотворителен базар в храм "Св. Адрей Първозвани"

19.12.21, ул. Опълченска 112. (след св. Литургия)
Тези прекрасни детски рисунки са предоставени за Традиционния Рождественски базар в храм Св. Апостол Андрей Първозваний. Имате възможността да ги откупите следващата неделя 19.11.2021 - на мин. цена от 25 лв. Събраните средства са в помощ на семейството на покойния о. Димитър Попстоев.
Заповядайте!Няма коментари:

Публикуване на коментар