Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 8 февруари 2022 г.

 Студията "ХРАМЪТ "СВ. УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО" И ЧУДОТВОРНАТА ИКОНА НА С. БОГОРОДИЦА В НЕСЕБЪР"

д-р Николинка Климукова можете да закупите:
със запитване тук чрез изпращане по Екон;
в галерия "Арт Муза", София, ул. 11 август" 23;
Несебър, книжарницата на ул. "Отец Паисий" 35;
Несебър, храм "СВ. УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО";
Стара Загора, храм "Св. Троица".


Няма коментари:

Публикуване на коментар