Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

събота, 28 май 2022 г.

 Отворени врати на НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003“

Гостува галерия „Арт Муза“
Вечер на тлантите
31.05. 2022 от 18.00 до 20.00 ч.
Рисуване на живо
и музикални изпълнения на възпитаниците на
НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003“ и
на ателие-галерия „Арт Муза“
Изложба на избрани автори от ателие-галерия „Арт Муза“
Посветена на деня на детето 1 юни
София, НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003“, ул. "Искър"


Няма коментари:

Публикуване на коментар