Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 17 септември 2014 г.

ІV международен Арт - фестивал „Съзвездия в Несебър”, 2014

Ивон Кючукова и Николинка Климукова участваха в пленера - конкурс на 4-тия международен Арт-фестивал „Съзвездия в Несебър”, проведен в Несебър от 20 до 25 август, 2014 с участието на 1300 участници от 8 страни.


Ивон Кючукова спечели второ място в трета възрастова група от 15 до 18 години. Николинка Климукова получи също второ място в пета възрастова група.
Николинка Климукова:
 

Ивон Кючукова:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар