Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

„Животните с любов”

ИЗЛОЖБА

живопис, фотография и графика

посветена на 4 октомври – международния ден за защита на животните

04 – 17.10.2014

Откриване: 04.10.2014 от 18.00 ч. с изпълнения на Ани Тошкова- пиано, Агоп Маникян- виола, Ивон Кючукова – пиано

 


            Изложбата се провежда за четвърти път в галерия „Арт Муза” и е посветена на 4 октомври – международния ден за защита на животните.

Нашите спътници и съжители на земята са изпълнили мислите и платната на художниците Апостол Апостолов, Вероник Бостанджиян, Веселка Спасова, Георги Коларов, Динко Ненов /Донатело/, Жана Арт, Искрен Семков, Малин Малинов, Марияна Кънева, Милена Цакова, Никол Клим, Констанца Колева, Светлозар Недев, Симеона Маринова, Цветан Стоянов и др. В живопис, графика, фотография или приложно изкуство темата продължава да вълнува различните по изказказ автори, обединени в обща експозиция в столичната галерия „Арт Муза”. Програмата й продължава с юбилейна изложба по случай 10 годишния й рожден ден на 18.10.2014 – Св. Лука – покровителят на изкуството.


Няма коментари:

Публикуване на коментар