Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 12 януари 2016 г.Ателие - галерия „Арт Муза“ участва в конкурса „Недорисуван свят“ организиран от къща – музей „П.К. Яворов“ в град Чирпан, който се провежда като част от Яворовите януарски дни 2016 год.
С рисунки се включиха: Борис Калинов- „Два свята – древен и млад“ – 6 кл., Ивон Кючукова, „Света на художника“ – 10 кл., Камелия Андреева- „Моето училище“ – 7 кл. и Петра Цанкова – 7 кл.- „Къщата на Н. Манев в Чирпан“

Няма коментари:

Публикуване на коментар