Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

събота, 9 ноември 2013 г.Галерия „Арт Муза”

Ви кани на

Концерт на

Борис Джинов - виолончело

Ани Тошкова – пиано

11.11.2013 от 18.00 ч.

В  програмата:

Бах , Сюита

Хайдън, Концерт ре мажор за виолончело

Галерия „Арт Муза” на ул. „11 август” 23, на с ул. „Искър”


Концерта ще се проведе по време на изложбата на Ивон Кючукова „Път към изкуството”, която ще продължи до края на месец ноември .

Николинка Климукова – изкуствовед,
0877544662

Няма коментари:

Публикуване на коментар