Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

четвъртък, 26 март 2015 г.

02 - 30.04.2015
 
Галерия „Арт Муза” представя
Цветница и Великден
Обща изложба - живопис, графика

02 - 30.04.2015Откриване: 02.04.2015 от 18.00 ч. с изпълнения на
Ани Тошкова – пиано, Агоп Маникян – виола

В е л и к д е н с к и     к о н ц е р т
Ани Тошкова – пиано
Агоп Маникян – виола
09.04.2015  от 18.00 ч.- вход свободен

Няма коментари:

Публикуване на коментар