Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

неделя, 20 декември 2015 г.На Коледното тържество в Енорийския център към църквата „Св. Св. Кирил и Методий“под надслова „Деца помагат на деца“ бяха разпрададени почти всички картички и бяха събрани 180 лв., с които се закупиха лакомства, подъръци и коледна украса за децата  от СМЦ „св. Константин“.
На 22.12.2015 възпитаниците на Неделното училище към храм „Св. Св. Кирил и Методий“ще посетят СМЦ „Св. Константин“ и ще изнесат програма.
Благотворителния базар на коледни картички и произведения на децата от СМЦ „св. Константин“ продължава в галерия „Арт Муза“


Няма коментари:

Публикуване на коментар