Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 9 декември 2015 г.Галерия “Арт Муза”  и
Неделно училище към храм „Св.св. Кирил и Методий“

Ви кани

на Коледно тържество

на Неделното училище
 към храм „Св. Св. Кирил и Методий“

13.12.2015 от 11.00 ч./неделя/

В залата на цървата
„Св.св. Кирил и Методий“-/в двора/,
 ул. Вашингтон“ /на женския пазар/
Ще има базар на коледни картички, изработени от децата от Неделното училище като събраните пари ще бъдат за закупуване на подаръци и лакомства за децата от Социален и младежди център „Св. Константин“.
Вход свободен

галерия „Арт Муза”, тел.:0877544662, www.artmuzagallery.blogspot.com
храм „св.св. Кирил и Методий“, ул. „Вашингтон“,/женски пазар/
Няма коментари:

Публикуване на коментар