Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 31 август 2021 г.

П О С Л А Н И Е

1-ви септември | 17:00
 

Галерия Арт Муза 

Разчитаме ли знаците на времето? Имат или нямат значение символите в динамично променящия се свят? Можем ли със собствени усилия да променим посоката на движение на цивилизацията? Има послание което не подлежи на промените, не се влияе от мисленето, не може да бъде променено, нито претопено. Послание което не изчерпва силата си и е устойчиво на времето и пространството. В няколко цветни платна ще разкажа и насоча към това неограничено, необяснимо, вечносъществуващо ПОСЛАНИЕ. Елате и открийте сами кое е то.

Няма коментари:

Публикуване на коментар