Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

петък, 13 август 2021 г.

 Отркиване на Пленер Несебър "Градът на Св. Богородица"

15 август 2021
В програмата: Откриване на изложба на Ивон Кючукова
Представяне на книгата на д-р Николинка Климукова "Храмът "Св. Успение Богородично" и чудотворната икона на Св. Богородица в Несебър"
15 август 2021, 17.00 ч. в изложбено пространсвто на ул. "Хр. Кудев" 15, Несебър.
15 – 19 август – рисуване на открито в Несебър
19 август 2021 – изложба с творбите от пленера в изложбено пространсвто на ул. "Хр. Кудев" 15, Несебър. Откриване 18.30 ч.Няма коментари:

Публикуване на коментар