Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

понеделник, 18 юни 2012 г.

„Морето в нас”. Изложба – живопис. 15.06 – 15.07.2012.

Откриване: 15.06.2012 от 18.00 ч. с концерт на
Ани Тошкова – пиано
Ивон Кючукова – пиано
Агоп Маникян – виола
Настъпи сезона на летните настроения. Високите температури и жаркото слънце карат сърцата ни да закопняват за морската шир и слънчеви преживявания. Галерия „Арт Муза” откликва на естествените ни желания към безкрайната синева и чрез картини с морска тематика ни завежда далече от шумния град и забързаното ежедневие…Само за миг можем да се потопим в атмосферата на красивите плажове и да се зареем сред бурните вълни или за винаги да отнесем едно лятно възприятие на действителността от художника, ако решим да вземем картина със себе си…
Съпричастни към темата са авторите: Андрей Михайлов, Динко Ненов /Донатело/, Васил и Ивон Кючукови, Георги и Любомир Коларови, Кирил Негревски, Мариана Кънева, Милена Цакова, Любомир Арнаудов, Никол Клим, Светослав Чернев, Юлияна Текова и др.
Изложбата миже да се види в столичната галерия „Арт Муза” на ул. „11 август” 23 до 15.07.


Няма коментари:

Публикуване на коментар