Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

петък, 8 юни 2012 г.

Конкурс „Гърция през очите на децата”.


Изложба – живопис и графика. 04.06– 08.09.2012.
Гръцка фондация за култура, София, ул. „В. Друмев” 30
.

В конкурса са участвали 200 деца от 150 села и градове в България и само на около 50-на са показани творбите в залата на Гръцката културна фондация. В изложбата участват трима ученици на ателие-галерия „Арт Муза” Васил Кючуков /ІV кл., І СОУ/, Ивон Кючукова/VІ кл.,І СОУ, Симона Томова / VІ кл., І СОУ/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар