Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 17 декември 2014 г.

Коледно тържество на Неделното училище към храм „Св.св. Кирил и Методий”,


На 14.12.2014 г. имаше Коледно тържество на Неделното училище към храм „Св.св. Кирил и Методий”, което се проведе в залата на храма. Учениците на Неделното училище, сред които Ивон Кючукова и Васил Кючуков, представиха програма от стихотворения и православни песни, посветени на повода. Бяха раздадени на децата подаръци. Към неделното училище се провеждат занимания по рисуване, водени от Николинка Климукова. Същата програма ще бъде представена в СМЦ „Св. Константин” следващата неделя.


Няма коментари:

Публикуване на коментар