Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

понеделник, 22 декември 2014 г.На 21.12.2014 година децата от неделното училище към храм „Св.св Кирил и Методий”, София посетиха децата от Социален и младежки център „Св. Константин”. Изнесоха им програма посветена на Рождество христово, съставена от стихове и източно църковни песнопения в параклиса на центъра.  Занесоха им подаръци, рисувани от тях картички, почерпка и бутикова торта, дарение от Елена Александрава, която я е изработила с много любов към децата!  Заедно пяха и танцуваха. Рисуването и на двете групи води Николинка Климукова.Весели празници и Бог да благослави всички!

Няма коментари:

Публикуване на коментар