Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

петък, 5 декември 2014 г.

Галерия „Арт Муза” представя на

07.12.2014
  Благотворителна  изложба
      рисунки и керамика

на децата от Социален и младежки център „Св.Константин”- към фондация „Конкордия- България”

откриване: на 07.12.2014 от 17.00 ч. с концерт на Борис Калинов

Пред коледно галерия „Арт Муза” представя за 4 път изложба на децата от Социален и младежки център „Св. Константин”- към фондация „Конкордия - България”. Целта е възпитаниците на центъра за покажат своите произведения на изкуството – рисунки в различни техники и размери и керамика - бижута, коледни играчки, пана и пластики и да съберат пари за своето коледно тържество.
Изложбата ще се открие в неделя от 17.00 ч. в галерия Арт Муза, ул. „11 август” 23 с концерт на пиано на Борис Калинов – ученик в 5 клас на Математическата гимназия и ще продължи до края на седмицата.
На откриването ще бъдат връчени тържествено награди, дипломи и грамоти на децата от „Конкордия”, които спечелиха в конкурса „Аз обичам Черно море” на община Несебър, проведен преди два месеца.

Николинка Климукова – изкуствовед
Арт директор на галерия „Арт Муза”На откриването на изложбата бяха връчени дипломи, награди и грамоти на спечелилите в конкурса „Аз обичам Черно море”, проведен в Несебър през октомври 2014. Тансу спечели първо място, а Елена Върбанова взе второ място.


Няма коментари:

Публикуване на коментар