Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

петък, 11 октомври 2013 г.

„Животните с любов”- изложба- живопис, фотография и графика


     Откриване: 04.10.2013 от 18.00 ч. с изпълнения на Ани Тошкова- пиано, Агоп Маникян- виола, Ивон Кючукова – пиано

             Изложбата се провежда за трети пореден път в галерия „Арт Муза” и е посветена на 4 октомври – международния ден за защита на животните. В живописни платна, графики и снимки с много обич анималистичният свят е център на вниманието и вдъхновението на художниците. Домашните любимци кучета и котки, дивите екземпляри , рибите и лекокрилите пеперуди – всички са достоен обект за претворение. Те се наши съжители и заедно с нас съграждат разнообразния, красив и неповторим облик на планетата Земя.

Участват художниците Веселка Спасова, Ивон Кючукова, Искрен Семков, Марияна Кънева, Милена Цакова, Никол Клим, Констанца Колева, Савина Николаева и др.
                         

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар