Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

неделя, 5 януари 2014 г.

„Зимна приказка”
Честита Коледа и Весела Нова 2014 година !

 „Зимна приказка”
Обща изложба
Алекс Борназ, Вероник Бостанджиян, Веселка Спасова,Виктор Челак, Георги и Любомир Коларови, Гергана Владова, Ивон Кючукова, Искрен Семков, Кирил Десподов, Марияна Кънева,Мари Басмаджия, Милена Цакова, Никол Клим, Савина Николаева, Светослав Чернев, Юлия Станкова, Юлияна Текова и др.

23.12.13 – 31.01.14

Откриване 23.12.13 от 18.00 ч. с концерт на  Ани Тошкова – пиано, Агоп Маникян - виола, Ивон Кючукова – пианоНяма коментари:

Публикуване на коментар