Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

неделя, 5 януари 2014 г.

„Коледна изложба на учениците на Арт Муза” - живопис и графика

11.12.13 – 22.12.13

Откриване: 11.12. 13 от 18.00 с концерт на пиано на талантливите ученици на Арт Муза”- Борис Калинов- 4 кл., Женя – 6 кл., Давид и Симон – 4 кл., Ивон Кюкукова – 8 кл.


Рождественски дух цари  в галерия „Арт Муза” . След Никулденската изложба на Никол Клим – ръководител на школата по рисуване към галерията, представянията продължат с изложба на възпитаниците на ателието. Деца и възрастни ще събират чрез своето изкуство подаръци и лакомства за децата от Социалния и младежки център  „Св. Константин”, чиито арт занимания също води Никол Клим.


На 11.12.13 в галерия Арт Муза с  прекрасна изложба и детски концерт с изпълнения на пиано на малките художници и музиканти   посрещнаха Дядо Коледа. А на 23.12.13 децата на Арт Муза рисуваха и празнуваха заедно с децата от СМЦ. „Св. Константин”. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар