Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

понеделник, 27 януари 2014 г.


Ателие-галерия Арт Муза”

ОБЯВЯВА  КОНКУРС

 „Аз рисувам моите любими неща”

Галерия „Арт Муза” обявява конкурс за рисунка на любимите неща за всеки художник - непрофесионалист на възраст от 4 до 64 години. Темата, материалите, формата и техниката  е по избор на автора. Всеки може да участва с три творби, като ние ще подберем най-хубавите за представяне, в изложба през месец март 2014 год. в галерия „Арт Муза” – София, на ул. „11 август”. Победителите ще избере тричленна комисия от художници в три категории: 1-ва - от 4 до 10 години, 2-ра – от 11 до 18 години, 3-та - от 19 до 64 години.

Срок за предаване на творбите: до 27.03.2014 год. в понеделник до петък от 11.00 до 18.00 ч. и в събота от 10.30 до 14.00 ч. на ул.”11 август” 23 и ъгъла с ул. „Искър” в галерия „Арт Муза”.

Галерия „Арт Муза”, София,ул. „11 август” 23, на ъгъла с ул.” Искър”,  тел. 0877544662, e-mail: art_muza@abv.bgq,  www.artmuzagallery.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар