Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

вторник, 29 юли 2014 г.

Наградени участинци в конкурса „Нарисувай своята емиция”Наградени участинци в конкурса „Нарисувай своята емиция” на Централна кооперативна банка за проект на детска кредитна карта. Те са ученици на ателие – галерия „Арт Муза” с преподавател Николинка Климукова:
Ивон Кючукова – второ място
Минка Ангелова, Петьо Кръстев, Георги Илиев и Екатерина Симова от СМЦ” Св. Константин” – поущтрителни награди.
В конкурса участваха още: Матей Димитров – АРДЕ, Димина Димитров – СМГ и Жанина Лазарова

Няма коментари:

Публикуване на коментар