Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

сряда, 2 юли 2014 г.


Галерия „Арт Муза” представя
Анотация на книгата
„Те умираха прави” 
От  
Васил Казашки
Представена в електронен вариант
От Стефан Кючуков

комбинирано с

 „Н е к а   д а   е   л я т о”
Обща изложба – живопис, керамика, графика
30.06  - 03.09.2014
Откриване: 30.06.2014 от 18.00 ч. с изпълнения на Ани Тошкова – пиано и Агоп Маникян – виола

Галерия „Арт Муза” представя лятна ескпозиция на тема „Нека да е лято”. Настроения от багри, гами от преживявания  и палитри с пъстра тематика изпълват  пространството и мислите на авторите.
 В изложбата участват: Весела Спасова, Вероник Бостанджиян,Виктор Челак, Георги и Любомир Коларов,  Динко Ненов – Донатело, Ивон Кючукова, Йорданка Нешева, Мари Басмаджиян,  Мариана Кънева, Милена Цакова,  Никол Клим, Пертев Тюфекчи, Савина Николаева, Светлозар Недев, Светослав Чернев, Юлия Станкова, Юлиана Текова  и др.


Няма коментари:

Публикуване на коментар