Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

петък, 5 февруари 2010 г.

Обзор на галерия Арт-Муза : Лин Коли "Пъстра палитра от слънчеви спомени""Пъстра палитра от слънчеви спомени" в галерия "Арт Муза"Изложба живопис и представяне на стихосбирката „Налей ми обич”


◊ СЪБИТИЕТО

Галерия „Арт Муза” представя

Лин Коли
"Пъстра палитра от слънчеви спомени"
(живопис)

14-29.09.2009
Галерия „Арт Муза”, София ул. "11 август" 23

Представяне на стихосбирката „Налей ми обич”


◊ ЗА ИЗЛОЖБАТА

Лин Коли показва в галерия „Арт Муза” четвърта самостоятелна изложба живопис. Платната й са обединени в няколко тематични цикъла: „Природни форми и състояния”, „Пейзажи” и „Цветя”. В тях тя изявява преживяванията си, свързани с различни етапи от развитието на творческата си натура.

Едновременно с живописта Лин Коли разкрива и втората си любов - поезията. Паралелно с изложбата представя на почитателите си своята втора стихосбирка „Налей ми обич”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар