Галерия „Арт Муза” показва представителни извадки от съвременното българско изкуство в лицето на автори от различни поколения и с разнообразни търсения като самостоятелните изложби се следват от общи тематични експозиции на актуални и интересни теми.
Галерия „Арт Муза” показва живопис, графика, пластики, икони, фотография.
В задушевното пространство на галерията чести събития са литературни четения, концерти и пърформънси.

Aтелие - галерия “Арт - Муза” се намира в центъра на София , недалече от Националната художествена галерия, Художествената Академия и храм-паметника “Св. Ал Невски”. Тя претендира да стане притегателен център за различни поколения творци. Разполага с просторна и светла изложбена зала.

Животът тук е изключително динамичен. Всеки месец се показват по 1 - 2 експозиции. Редуват се утвърдени имена с млади автори , самостоятелните прояви се следват от общи изложби с добре обмислени и достойно защитени концепции. Едновременно с излагане на готовите произведения ателие - галерията предоставя територията си за създаването на нови творби.
Галерията разполага с депо на 2 етажа за временно и постоянно съхранение на разнообразни творби. Място за среща си обявят други форми на живот на изкуството като литературата и музиката
.
...

петък, 5 февруари 2010 г.

Обзор На Галерия Арт-Муза: Мариян Стоев

Мариян Стоев открива трета самостоятелна изложба

Агенция Special Time
Ви кани на представянето на третата самостоятелна изложба на Мариян Стоев "Картини от един албум"
Заповядайте в галерия "Арт Муза", гр. София, ул. "11- Август" 23,
на 19.06.2008 г. от 19:00 ч., за да се насладите на едно изкуство. Телефон за контакти: +359 889 490 103


Визитка
Мариян Стоев

Авторът на изложбата "Картини от един албум" е завършил НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" и е магистър по Кино и телевизионно операторство.

Като оператор е работил в най-гледаните продукции на БНТ, BTV, Нова телевизия. Мариян е бил зад камерата на "Море от любов", "Такъв е животът", "Господари на ефира". Снима шоупрограми, музикални клипове, реклами и документални филми. В момента е част от екипа на TV7.

Носител е на отличието "Най-добър оператор на частните медии в България - 2000 г." от фестивала "Осма муза", както и на редица награди от ежегодния фестивал в Албена.

"Картини от един албум" е третата му самостоятелна изложба. Тя включва 47 избрани тематични фотографии от различни крайща на България и Балканите. Представени са картини от всекидневието, които подминаваме и на които не обръщаме внимание.

* * *

Мариян Стоев открива трета самостоятелна изложба


На 19.06.2008 г. в галерия „Арт Муза” - София на ул. „11- Август” 23 се открива третата самостоятелна изложба на Мариян Стоев „Картини от един албум”. Тя включва 47 избрани тематични фотографии от различни краища на България и Балканите. Представени са картини от всекидневието, които подминаваме и на които не обръщаме внимание.

Авторът на изложбата е завършил НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и е магистър по Кино и телевизионно операторство. Като оператор е работил в телевизионни предавания, шоупрограми, музикални клипове, реклами и документални филми. Носител е на отличието „Най-добър оператор на частните медии в България – 2000 г.” от фестивала „Осма муза”, както и на редица награди от ежегодния фестивал в Албена.




* * *




Няма коментари:

Публикуване на коментар